Nagy durranás
2022.04.27.

40% olcsóbban Bük szomszédságában

 


Az élet nem áll meg, így természetesen mi sem tudunk leállni 😊

Újabb fontos állomáshoz érkeztünk a GOLFiGO SmartCard életében, megérkeztek ugyanis új támogatóink, akik még zökkenőmentesebbé kívánják varázsolni a kártyatulajdonosok mindennapi golféletét.

Engedjétek meg, hogy elsőként egy - a hazai golféletben igazán ritkán látható mértékű - támogatást mutassunk be Számotokra, hiszen a SonnenGolf Zsira Golf Club hétköznapokon (H-Cs) 40% (nem elírás) kedvezményt biztosít Számotokra a GreenFee árából, míg pentektől-vasárnapig 25% kedvezménnyel örvendezteti meg a GOLFiGO SmartCard tulajdonosokat.

SonnenGolf - Az osztrák-magyar golfmonarchia:
2008-ban nyitotta meg kapuit az osztrák-magyar közös határon található Zsira településen a kilenc-szakaszos SonnenGolf pályája (mindössze 10 percre a bükfürdői golfpályától). A Par36-os kilenc szakasz mellett, itthon egyedülálló módon egy másik, rövid Par3 szakaszokból álló 9 lyukas gyakorlóterület is helyet kapott a sportkomplexumban. A pályához egyébként hozzátartozik még egy kifejezetten az aprógyermekek számára kialakított három golfszakasz, valamint egy kivilágítható driving range is. Az egyes elütőre felállva, kis túlzással nagyon figyelnünk kell, hogy ne slice-oljunk túl nagyot, mert a pályaszakasz mellett futó határpatak túloldaláról már csak a sógoroktól kérhetnénk vissza labdánkat.

Az osztrák Pauer család tulajdonában álló klub nem titkolt célja a golfpálya mellett egy kisebb üdülőkomplexum kialakítása is, több ütemben követik egymást a megvalósult, sikeres ingatlanfejlesztések amelynek végére a golftó körül közel száz üdülőapartman találja meg - leginkább Ausztria felől érkező - új gazdáját. A határ közvetlen másik oldalán található a SonnenTherme Hotel termálfürdő és csúszdapark. A két sportcentrum tökéletes elegyet alkotva egészíti ki egymást, és nyújt kiváló lehetőséget az egész családnak az aktív és tartalmas kikapcsolódásra.

Rendkívül korrekt módon kialakított és osztrák tüchtig módon karbantartott pályaszakaszok várják a hazai, illetve az ausztriai golfjátékosokat, miközben a játékszakaszok között, esztétikus linkspálya típusú magasra meghagyott, de játszható szárazfű rough-ot lenget a közös európai szél.

A támogatással - melyet ezúton is köszönünk -, már 8 hazai golfpályán tudtok kedvezményesen golfozni (...és még koránt sincs vége)

 

GOLFiGO Kártyát ITT tudtok igényelni

--- --- ---