Gáláns támogatás az IQB Medicaltól
2022.05.02.

Akár 90 ezer forintot is megtakaríthatsz



Örömmel tájékoztatunk Benneteket, miszerint újabb generózus támogató döntött úgy, hogy patronálja a hazai golféletet, golfjátékosokat illetve a GOLFiGO SmartCard programot. 

Ezúton is köszönjük szépen az IQB Medical megtisztelő és nagyvonalú támogatását, amely az idei évben a következő:
- 10% kedvezmény az IQB Medical szolgáltatásainak teljes árú díjaiból, illetve  
- 30% kedvezmény az IQB Medical “Long Life” egészségmegőrző szűrőprogramjának teljes árú díjaiból (Bronz, Silver, Gold)

Az IQB Medical Kft-t 2020-ban alapították tulajdonosai azzal a céllal, hogy megbízható egészségügyi partnere lehessen számos hazai nagyvállalatnak, akkor még elsősorban vállalati egészségügyi szolgáltatóként, ugyanakkor napjainkra már a lakossági szolgáltatások területén is az élen jár., tekintve hogy a közös munka során felmerült az igény a megszerzett tapasztalatok kamatoztatása által a lakossági szegmens kiszolgálására is. 

Így 2021. decemberétől mint magánegészségügyi intézmény a járóbeteg szakellátás, az ambuláns műtétek illetve lakossági és vállalti szűrőprogramok kiemelt helyszíne lett, amely az IQB Medical Rózsadomb Centerben megvalósított Egészség-központjában tevékenykedik.

Lakossági ügyfeleink mellett továbbra is nagy fókuszt kapnak a vállalati ügyfeleink maradéktalan kiszolgálása. Szolgáltatásaink foglalkozásegészségügyi alapellátást; vállalati szűrési programok megvalósítását; csoportos vállalati egészségbiztosítást illetve egészségügyi stratégiai tanácsadást foglalnak magukba.

Fentiek mellett a vállalat jellegzetessége, a hazai egészségügyi szegmensben egyedülálló  gyorsteszt alapú széleskörű labordiagnosztikai módszerek meghonosítása, mely számtalan szakterületen nyújt az azonnali diagnózis felállításhoz támaszt, ezzel is előmozdítva ügyfeleink mielőbbi és legalaposabb kiszolgálását.

A GOLFiGO Kártya Programról ITT tudhatsz meg többet!