Külföldi játékosok regisztrációja
2022.03.12.

Újabb fejlesztés


Phil Mickelson és Rory McIlroy árgus szemekkel figyeli a GOLFiGO legújabb fejlesztéseit 😊


Kedves Golfbarátaink,

Örömmel tájékoztatunk Benneteket, miszerint újabb fejlesztéssel készültünk el, jelesül a TeeTime Modul (TTM) regisztrációs lehetőségével, amellyel a külföldi golfklubok tagjai, illetve a FootGolf játékosok tudnak élni. Ezentúl, Ők a regisztrációjukat követően (amelyet természetesen csak egyszer kell megtenniük) online módon tudnak TeeTime-ot foglalni a TTM-ben, illetve a beregisztrált külföldi golfjátékosok mostantól magyar golfversenyekre is tudnak online nevezni anélkül, hogy minden egyes verseny alkalmával újra és újra be kelljen rögzíteniük személyes adataikat.

Figyelem(!) mindazon hazai golfjátékosok számára akik rendelkeznek GOLFiGO fiókkal (tehát az elmúlt két évben rendelkeznek/rendelkeztek hazai klubtagsággal) egyáltalán NEM szükséges a regisztráció, Ők természetesen továbbra is a belépést követően tudnak TeeTime-ot foglalni.

A hazai klubok hatékonyabb munkáját elősegítendő, a jövőben a külföldi (beregisztrált) játékosok “önkiszolgáló” ügyfélcsomag választása is elérhetővé válik (pl. külföldi partnerklub csomag) a befoglalt TeeTime kapcsán. Így, ha pl. egy Penati, vagy Fontana GC klubtag (vagy a jelenleg a TTM-ben nyilvántartott több mint 30 külföldi partnerklub bármely klubtagja) TeeTime-ot foglal, már a foglalás pillanatában jelezheti partnerklub tagságát az adott hazai klub felé.

--- --- ---

Tájékoztatunk továbbá Benneteket - a fentebb leírt fejlesztéstől függetlenül - miszerint a jövőben előfordulhat, hogy egyes klubok publikus TeeTime naptárában látni fogjátok a befoglalt TeeTime időponthoz tartozó játékosok neveit, míg más klubok esetében ez továbbra sem lesz látható. Ennek oka, hogy - bár GDPR szempontjából nem feltétlenül értünk vele egyet, ugyanakkor -  több klub kérésére létrehoztunk  egy olyan lehetőséget, hogy bármely klub külön-külön beállíthatja magának az alábbi lehetőségeket a TeeTime naptárján belül:
1. A Klubtagok nevei láthatóak a publikus felületen: Ez azt jelenti, hogy az adott klub tagjai láthatják a foglalások esetében az adott klub tagjainak neveit a publikus naptár nézetben.
2. Az összes játékos nevei láthatóak a publikus felületen: Ez azt jelenti, hogy bejelentkezést követően minden játékos láthatja valamennyi foglalás esetében a játékosok neveit (figyelem, csak bejelentkezés után él a funkció, tehát ha valaki GOLFiGO fiók nélkül pl. Timbuktuból megnyitja az oldalt, továbbra is csak annyit lát mint eddig (a foglalásokat, konkrét nevek nélkül).

Hangsúlyozzuk még egyszer a játékosok nevei (akár saját klubtagok / akár valamennyi játékos esetében) csak akkor válnak láthatóvá egy adott klub TeeTime naptárában, ha a klub így dönt és beállítja ezt a lehetőséget.

Mindannyiótok számára kellemes golfszezont kíván,
A GOLFiGO csapata 


Fotó: PGA Tour